Учебен център Еспас във Фейсбук
Допълнителни дейности за деца
Допълнителните програми са разработени, за да подпомогнат цялостното обучение на децата. Те са безплатни и са предвидени за учениците на учебния център.

Съботен клуб
Съботният клуб се провежда веднъж месечно. Включва:

English-Speaking Club
Програмата е разработена и се осъществява с помощта на американски преподавател. Обсъждат се интересни актуални теми, правят се викторини, организират се игри. Целта е да се даде допълнителна възможност на учениците да общуват на английски език, за да добият увереност и повишат самочувствието си.

Ателие по изобразително и приложно изкуство
Ние ще осигурим забавление за децата, като едновременно с това ще развием индивидуалните им творчески умения, въображението, чувството им за красота и естетика. Ще дадем на малчуганите познания за света на изобразителното и приложно изкуство и ще ги накараме да се чувстват щастливи от това, което правят.

Ателие "Млад еколог"
Програмата включва дискусии, свързани с проблемите на околната среда, писане на есета, работа по еко-проекти. Целта е да се създаде позитивно отношение на децата към околната среда.


Пролетно състезание по английски и френски език
Състезанието се провежда всяка пролет.

Участват ученици от втори клас до ниво С1.

По трудност, съдържание и формат състезанието отговаря на изпитите за сертификат на Cambridge. Учениците с най-високи резултати получават награди.

Всяка година учебен център Еспас раздава три първи награди – ваучери с 50% отстъпка от годишната такса за обучение и много предметни награди.